top of page

Функционална 3D сложувалка во форма на бумбар. Оваа уникатна сложувалка содржи повеќе механички делови кој при работење го симулираат движењето на крилата . Напојувањето на оваа сложувалка се одвива преку стандардни батерии. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетна пластика и метал, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

3Д Бубмар

ден4.600,00 Regular Price
ден3.450,00Sale Price
  • Парчиња :   147
    Димензии : 100х195х95мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page