top of page

Дрвена сложувалка во форма на Мачор. Оваа сложувалка е изработена од висококвалитетно дрво и сите делови од сложувалката се во форма на различни животни. Сложувалката е достапна во М (A4 формат/ 210 × 297мм) и L (А3 формат / 297 × 420мм ) големина.

Гарфилд Мачор

ден800,00Price

Новогодишен Попуст Дрвени

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page