top of page

Дрвена сложувалка во форма на Лисица. Оваа сложувалка е изработена од висококвалитетно дрво и сите делови од сложувалката се во форма на различни животни.Сложувалката е достапна во М (A4 формат/ 210 × 297мм) и L (А3 формат / 297 × 420мм ) големина.

Сина Лисица

ден800,00Price

Новогодишен Попуст Дрвени

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page