top of page

Детските сложувалки се состојат од 6 различни форми и 5 фломастери. Секоја форма е составена од лесно спојливи, исцртани хартиени делови кои се наменети за боење со што се поттикнува детската креативност а воедно и трпение.

Овој сет се состои од следните форми :

  • Фламинго
  • Елен
  • Верверица
  • Паун
  • Диносаорус х2
  •  + Фломастери

Сет 3 ( 6 сложувалки)

ден700,00Price

Новогодишен Попуст

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page