top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка e во форма на познатиот Curiosity Ровер кој се движи и добива напон преку мини соларен панел, сателитот на самиот ровер може да ротира 360 степени. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Curiosity Ровер

ден1.800,00Price
  • Парчиња : 175
    Димензии : 180х85х130мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page