top of page

Оваа сложувалка се состои од 42 хартиени парчиња кои се спојуваат без употреба на лепак. Крајниот резултат е макета со димензии : 151 х 109 х 304(мм) која ни дава 3Д претстава на објектот.

Empire State Њу Јорк

ден350,00Price

Новогодишен Попуст Колумбо

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page