top of page

FAQ

Често Поставувани Прашања

riddleme-logo-faq

Riddleme.mk 

Дали вашите сложувалки се здрави за работата на мозокот? 

нашите сложувалки се одличен начин да го стимулирате и вежбате мозокот.

Што се 3Д функционални сложувалки?

3Д Функционалните сложувалки се три димензионални сложувалки кои откако ќе се состават можат да вршат одредена функција. изработени се преку најнова ласерска технологија.

Дали вашите сложувалки се потешки од останатите?

Нашите сложувалки бараат повеќе посветеност поради комплексноста на самите делови, повеќето се составуваат од 200+ делови во најразлични форми кои треба прецизно да се наместат.

Како функционараат вашите сложувалки?

Нашите сложувалки се темелно дизајнирани да се состават парче по парче во тридимензионален објект. Она што ги прави функционалните сложувалки посебни е дека, откако ќе се состават, не служат само како статични модели; тие се целосно функционални. Во зависност од типот на сложувалката, секој завршен дел може да извршува различни операции или функции, што ги прави не само предизвик за составување, туку и корисни и интерактивни откако ќе се завршат.

bottom of page