top of page

Сложувалки

Riddleme.mk нуди широк асортиман на сложувалки: 3Д сложувалки, функционални сложувалки, дрвени сложувалки, детски сложувалки. Пролистај ги сите видови сложувалки подоле.

3Д Функционални Сложувалки

Нашите 3Д функционални сложувалки се склоп на инженерство, уметност и креативност.Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.

3d-funkcionalni-slozuvalki.png
drveni-slozuvalki.png

Дрвени Сложувалки

Нашите дрвени сложувалки се изработени од висококвалитетно дрво и сите делови од сложувалката се во форма на различни животни.

Сложувалки За Деца

Детските сложувалки се состојат од 4 различни форми и 5 фломастери. Секоја форма од нашите сложувалки за деца  е составена од лесно спојливи, исцртани хартиени делови кои се наменети за боење со што се поттикнува детската креативност а воедно и трпение.

slozuvalki-za-deca.jpg
kolumbo-slozuvalki.PNG

Колумбо Сложувалки

Патувајте низ светот при редење на картонските сложувалки кои се во форма на познати знаменитости од целот свет.

Популарни Сложувалки 

bottom of page