top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на авион. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Авион

SKU: 36523641234523
ден1.300,00Price
  • Парчиња :    145 
    Димензии : 210х178х122мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page