top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на балон. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Балон

ден1.500,00Price
  • Парчиња :  140
    Димензии : 155х104х208мм
    Левел : 3 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 1,5часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page