top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Биг Бен. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Биг Бен

SKU: 632835642834572
ден1.300,00Price
  • Парчиња :   220 
    Димензии : 101х107х191мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page