top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Гитара. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Гитара

ден1.700,00Price
  • Парчиња :   140
    Димензии : 220х110х170мм
    Левел :  2 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page