top of page

Функционална 3D дрвена сложувалка во форма на глобус.
Функционалниот глобус има 8 тајни прегради каде што може да чувате различни предмети, секоја преграда има приказ од осумте светски чуда. Сложувалката има механизам за заклучување  составен од 12 соѕвездија преку кој можете да ги заклучите тајните прегради.  Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Глобус

ден4.700,00Price
  • Парчиња :   567
    Димензии : 325х290х205мм
    Левел :  5 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page