top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на календар. Оваа сложувалка ги прикажува датата и времето Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Календар часовник

ден2.800,00Price
  • Парчиња :   250
    Димензии : 220х150х150мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page