top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на магична продавница. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Магична продавница

ден2.800,00Price
  • Парчиња :  148
    Димензии : 215х153х175мм
    Левел : 4 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 4 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page