top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на мотор. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Мотор

ден2.400,00Price
  • Парчиња :  420 
    Димензии : 270х116х160мм
    Левел :  4 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page