top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Фенер. Оваа сложувалка е исто така музичка кутија која ја свири песната ''YOU LIGHT UP MY LIFE." која во исто време ротира со сите свои елемнти .  Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Музичка Кутија - Викторијански Фенер

ден3.000,00Price
  • Парчиња :  336
    Димензии : 220х150х170мм
    Левел : 4 / 6
    Време на составување : 3,5 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page