top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на виолончело. Оваа сложувалка е исто така музичка кутија која ја свири песната ''Nocturne, Op.9, No.2 in E-flat'." која во исто време ротира со сите свои елемнти .  Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Музичка кутија - Виолончело

ден2.500,00Price
  • Парчиња :   199
    Димензии : 240х210х190мм 
    Левел :  5 / 6

Повеќе Сложувалки

bottom of page