top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Пиано. Оваа музичка кутија ја свири песната "Canon Variations." додека се движат деловите од сложувалката. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Музичка кутија - Магично Пијано

ден2.600,00Price
  • Парчиња :  223
    Димензии : 125х170х140мм
    Левел : 4 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 4,5 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page