top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на рингишпил. Оваа сложувалка е исто така музичка кутија на навивање која ја свири песната ''Merry Go Round", исто така сложувалката ротира во двете насоки . Напојувањето на оваа сложувалка се одвива преку стандардни батерии.Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Музичка кутија - Рингишпил

ден3.200,00Price
  • Парчиња :   289
    Димензии : 220х220х170мм
    Левел :  4 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page