top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на сет за чај. Оваа сложувалка е исто така музичка кутија која ја свири песната '' Wind and Moon" која во исто време ротира со сите свои елемнти . Напојувањето на оваа сложувалка се одвива преку стандардни батерии. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Музичка кутија - сет за чај

ден4.500,00 Regular Price
ден3.375,00Sale Price
  • Парчиња :   280
    Димензии : 185х197х224мм
    Левел :  4 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page