top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на црешово дрво. Оваа мучка кутија ја свири песната "Castle in the Sky" додека дрвото и мачките ротираат. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Музичка кутија - Црешово Дрво

ден2.400,00Price
  • Парчиња :  192
    Димензии : 136х142х195мм
    Возраст : 14+
    Време на составување : 2 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page