top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка инспирирана од Патување низ времето со мотиви од филмот Хари Потер. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Патување низ времето - Хари Потер

ден2.600,00Price
  • Парчиња :  258 
    Димензии : 184х98х250мм
    Левел :  4 / 6

Повеќе Сложувалки

bottom of page