top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на пиано. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Пијано

ден1.700,00Price
  • Парчиња :  74  
    Димензии : 125х110х132мм
    Левел :  3 / 6

Повеќе Сложувалки

bottom of page