top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на пинбал флипер. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

ПинБал

ден8.500,00Price
  • Парчиња :    482
    Димензии : 275х280х475мм
    Левел :  6/6

Повеќе Сложувалки

bottom of page