top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на пиратски брод. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Пиратски Брод

ден1.300,00Price
  • Парчиња :  118 
    Димензии : 200х46х120мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page