top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на ретро пиратски телескоп. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски. Извонредна реплика на ретро пиратски телескоп со прекрасни отпечатоци и опремен со растеглив статив. Турнете ги и повлечете ги 3-те цевки и ќе можете да ги видите објектите зголемени низ објективот.

Пиратски Телескоп

SKU: 364215376135191
ден2.000,00Price
  • Парчиња : 314    
    Димензии : 330х240х325мм
    Левел : 3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page