top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на планета земја. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Планета Земја

SKU: 671253175371
ден2.500,00Price
  • Парчиња :    180
    Димензии : 167х203х293мм
    Левел :  4 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page