top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на ретро автомобил. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Ретро Автомобил

SKU: 217537123517253
ден1.500,00Price
  • Парчиња : 220
    Димензии : 189х80х60мм
    Левел : 4 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page