top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на ретро камера. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Ретро Камера

SKU: 364215375135191
ден2.800,00Price
  • Парчиња :   183
    Димензии : 223х133х255мм
    Левел :  4,5 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page