top of page

Оваа 3D дрвена слошувалка е перфектна реплика од познатиот трамвај во Сан Франциско. Осетете го духот од овој познат град преку  склопување на сите парчиња  и направете го неверојатен домашен украс! 

Сан Франциско Трамвај

ден1.300,00Price
  • Парчиња : 145
    Димензии : 180х58х140мм
    Левел : 3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page