top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на соларен систем. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Соларен Систем

SKU: 126351351935
ден4.700,00Price
  • Парчиња : 316   
    Димензии : 345х210х325мм
    Левел : 4 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page