top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалкаво форма на ретро Хот Род автомобил. Оваа сложувалка  е совршен подарок за вашите најблиски. Класиците никогаш не излегуваат од мода.

Хот Род Автомобил

ден1.300,00Price
  • Парчиња : 164   
    Димензии : 160х70х80мм
    Левел : 3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page