top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на цветна градина. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Цветна Градина

ден2.800,00Price
  • Парчиња :  231
    Димензии : 195х175х175мм
    Возраст : 14+
    Време на составување : 4-6часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page