top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на цвеќара. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Цвеќара

ден2.800,00Price
  • Парчиња :  240
    Димензии :245х190х190мм
    Возраст : 14+

Повеќе Сложувалки

bottom of page