top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Чоколадна Фабрика.Оваа сложувалка го симулира целото производство на чоколадо, целиот процес се одвива преку вртење на рачка која ја напојува фабриката. Одредени компоненти од оваа сложувалка се осветлени од лед диоди. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Чоколадна Фабрика

ден3.800,00Price
  • Парчиња : 420
    Димензии : 317х233х310мм
    Левел :  4 / 5

     

Повеќе Сложувалки

bottom of page