top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Ѕвезден систем. Оваа мучка кутија ја свири песната "Memorfy from cats" додека ѕвездите ротираат. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Ѕвездено небо - музичка кутија

ден2.600,00Price
  • Парчиња :   84
    Димензии : 135х135х155мм
    Левел :  4 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page