top of page

 

Оваа функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Апартманот на Дора

ден2.800,00Price
  • Парчиња :  171
    Димензии : 230х160х260мм
    Возраст : 14+
     

Повеќе Сложувалки

bottom of page