top of page

 

Оваа функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Скриен Сосед

ден2.500,00Price
  • Парчиња :  135
    Димензии : 125х130х245мм
    Возраст : 14+

Повеќе Сложувалки

bottom of page