top of page

 

Оваа функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Сончев Град

ден2.800,00Price
  • Парчиња :  246
    Димензии : 190х100х240мм
    Левел : 4 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 4-6 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page