top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка претставува часовник во форма на був. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Часовник во форма на Був

ден2.600,00Price
  • Парчиња : 161   
    Димензии : 206х128х265мм
    Левел :  4 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page